De Roeping

sven-trans

Een nieuwe categorie op svens.wordpress.com, genaamd: De Roeping.

Deze categorie zal vooral het deel van mijn leven vertellen dat te maken heeft met de roeping die ik op mijn leven heb. Dat houdt in dat ik zowel de ups als wel de downs zal delen.

Ik kan me voorstellen dat er heel wat mensen zijn die vragen hebben aangaande mijn keuze om te stoppen met te werken in de gewone werksfeer en over te gaan in een “bediening”. Wel, dat zijn dan ook zaken die aan bod zullen komen.

Er zijn mensen die er effectief naar vragen en pas geleden iemand die voorstelde dat ik het misschien openbaar zou delen. Nu, … waarom niet hé. Ik hoop in ieder geval dat je er door gezegend zal worden .

Bovenaan in het menu zal je ook een navigatie zien naar deze categorie, zo hoef je niet te lang te zoeken tussen alle categoriën van deze blog en kan je meteen het hele gebeuren volgen.

Mag ik er wel even op wijzen, en dat mag je dan ook niet vergeten; dat dit gedeelte of deze categorie geen enkele vorm van verantwoording met zich meebrengt. Daarmee wil ik zeggen dat ik mij hiermee niet zal verantwoorden waarom ik gestopt ben met werken en waarom ik een bepaalde richting inga. Dat is helemaal ook niet van toepassing. Of je gaat ermee akkoord, of niet … wat mij betreft, ik ga door. 🙂

Als je vragen hebt of je zoekt een beetje duidelijkheid dan kan natuurlijk altijd contact opnemen hé. Dat kan via de contactpagina op deze blog. Je mag commentaar geven op wat je leest in de plaats onderaan deze posts. Laat je gaan, zou ik zo zeggen.

 

Advertenties

7 gedachtes over “De Roeping

  • 🙂 tja, … Ik ben rond de jaren 80 ongeveer tot bekering gekomen. Toen met mijn ouders mee geweest naar een evangelische gemeente. Dat is ondertussen al een aantal decennia geleden en ondertussen heb ik wel een aantal kerken gezien en mogen bijwonen.

   Ondertussen ben ik lid van een Baptistenkerk maar ben ook deel van een organisatie die een pinkster achtergrond heeft en heb goede vrienden, waaronder een evangelist uit de Gereformeerde kringen.

   Bediening, .. het is een woord dat ik eigenlijk zelfs niet graag gebruik want het geeft een grote indruk, maar eigenlijk is het allemaal niet zo “spectaculair”. (God is dat zeker wel) .. Het vertel gewoon mijn huidige positie, voltijdse bediening … Al geloof ik dat op zich iedereen die zich aan God heeft overgegeven onderworpen is aan bediening op die plaats waar God heeft gebracht, onder die mensen waarmee God hen omringt heeft.

   • De Baptistenkerk zal dan wel een trinitarische doopsgezinde gemeenschap zijn, mits de niet-trinitarische Baptisten bijna van het platform verdwenen zijn, alsookomdat je deel uit maakt van een organisatie met Pinksterbeweging achtergrond.

    Iedereen volgt een ander pad in de levensloop van de mens en wanneer door God geroepen zal deze ook via verscheidene stappen op de ladder zijn weg moeten weten te vinden in de verscheiden ‘ledematen’ van het Lichaam van christus. Daar zal men zich nuttig moeten maken en zich ten dienste moeten stellen van de gemeenschap. Fijn dat je die taak dan ook hebt opgenomen. Hierbij hopen wij dat u de Bijbel als uw grote gids steeds ter hand zal nemen.
    Het beste met het prediken en het verkondigen van het Goede Nieuws (een taak die elke Christen zou moeten opnemen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s