De Roeping

sven-trans

Een nieuwe categorie op svens.wordpress.com, genaamd: De Roeping.

Deze categorie zal vooral het deel van mijn leven vertellen dat te maken heeft met de roeping die ik op mijn leven heb. Dat houdt in dat ik zowel de ups als wel de downs zal delen.

Ik kan me voorstellen dat er heel wat mensen zijn die vragen hebben aangaande mijn keuze om te stoppen met te werken in de gewone werksfeer en over te gaan in een “bediening”. Wel, dat zijn dan ook zaken die aan bod zullen komen.

Er zijn mensen die er effectief naar vragen en pas geleden iemand die voorstelde dat ik het misschien openbaar zou delen. Nu, … waarom niet hé. Ik hoop in ieder geval dat je er door gezegend zal worden .

Bovenaan in het menu zal je ook een navigatie zien naar deze categorie, zo hoef je niet te lang te zoeken tussen alle categoriën van deze blog en kan je meteen het hele gebeuren volgen.

Mag ik er wel even op wijzen, en dat mag je dan ook niet vergeten; dat dit gedeelte of deze categorie geen enkele vorm van verantwoording met zich meebrengt. Daarmee wil ik zeggen dat ik mij hiermee niet zal verantwoorden waarom ik gestopt ben met werken en waarom ik een bepaalde richting inga. Dat is helemaal ook niet van toepassing. Of je gaat ermee akkoord, of niet … wat mij betreft, ik ga door. 🙂

Als je vragen hebt of je zoekt een beetje duidelijkheid dan kan natuurlijk altijd contact opnemen hé. Dat kan via de contactpagina op deze blog. Je mag commentaar geven op wat je leest in de plaats onderaan deze posts. Laat je gaan, zou ik zo zeggen.

 

Advertenties

4 gedachtes over “De Roeping

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s