Freaking Coding

Momenteel ben ik bezig met een voorstel voor een site die vernieuwd moet worden. Dat vraagt altijd om nieuwe ideeën en veel werk. In ieder geval komt het allemaal uiteindelijk wel in orde.

Mijn favorietste platform om mee te werken is WordPress. Het is een makkelijke, straight forward, user friendly platform waar bijna iedereen kan mee leren werken. Maar één ding is zeker; niet alles loopt altijd zoals het zou moeten.

Na het plaatsen van een plugin voor een slider, bleek dat het nog niet zo simpel was om die in te stellen voor twee of meer talen. Uren heb ik gezocht om dit tot stand te kunnen brengen.

Uiteindelijk ben ik op een site terecht gekomen die me een beetje wegwijs maakte in de php code, maar de code die ze me gaven … brrrrr … no fun … Dus zoals ik dan ben … zelf beginnen prutsen in de code.

Op een bepaald moment had ik zelfs op één bepaalde taal de slider twee maal staan. Maar, al die uren van zoeken en onderzoeken en uitproberen hebben toch vrucht afgeworpen. Er staan nu twee sliders op de site; één voor het Nederlands en één voor het Engels. Mogelijk naar de toekomst nog Frans of andere talen.

In ieder geval, YES … it works 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s